Последно за годината обучение на детската полицейска академия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 252 | Брой коментари 0
13:59 20.12.2017

Последното си за тази година обучение на малките полицаи от СОУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“ се проведе днес в пернишкия православен храм “Св. Иван Рилски“. 

21 деца получиха подаръци от ръководството на Първо РУ – Перник.

В навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово, децата от Детско полицейско управление при СОУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“ посетиха храма „Св. Иван Рилски“ в областния град. Там малките полицаи проведоха последното за годината обучение. Свещеник от църквата разказа на подрастващите как се празнува Коледа в България и какво представлява празникът. Много въпроси за християнската религия зададоха бъдещите бюстители на реда. Това е поредното им посещение в църквата, а през 2018 г. ще посетят манастир в България, най-вероятно в двудневно обучение.

След края на лекцията малките полицаи получиха подаръци от ръководството на пернишкото Първо РУ. Интелектуална игра и много лакомства ги зарадваха предколедно. С пожелания за приятни празници и снимка за спомен пред храма децата си тръгнаха щастливи и доволни.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени