Последно! Общината ще стопанисва кучкарника в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 379 | Брой коментари 0
13:48 20.11.2018

Общината ще продължи да стопанисва кучкарника в Перник, който в последните месеци беше в центъра на доста коментари между доброволците, които искаха да го стопанисват, но офертата им не мина в кметската управа. Оттам поясняват, че става въпрос за неизрядни документи.

Днес кметът Вяра Церовска сложи точка на неизвестните и даде отговор на всички , които се интересуват каква ще е съдбата на общинския приют и как ще продължи „борбата” с бездомните кучета.

Преди дни община Перник пое отново отговорността за стопанисването на кучкарника. Вече има подписани договори с двама ветеринари, които ще извършват кастрирането на кучетата и ще оказват помощ при нужда.Има персонал и автомобил.  Проблемът е много сериозен и не бива да се подценява. Крайно време е да се разбере, че взимайки куче всеки един от нас, носи отговорност за него – но не за два-три месеца., каза още кметът.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени