Посадиха цветя в улични дупки в центъра на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.04.2018 | Прочитания 579 | Брой коментари 0
00:40 16.04.2018

Младежи, членове на МО в БСП – Перник посадиха цветя в дупките на ул. Стримон /до ПМГ "Христо Смирненски"/ в центъра на областния град, която бе изцяло ремонтирана преди две години.

Протестната им акция бе подкрепена и от много жители на централната градска част, които не одобряват некачествените ремонти. „От състоянието на инфраструктурата в града и цялата община е видно, че работата за хората и общините остава само предизборен лозунг за управляващите в града ни, а общинското ръководство нехае за проблемите на перничани“, категорични бяха младите социалисти.

Те добавиха, че само две години след завършването на улицата, вече са се появили дупки по нея и това показва, че обекта е изпълнен некачествено. „Докога, улици, тротоари, детски площадки и много други обекти ще се изграждат без качествен контрол, само, за да бъдат усвоени средства, без мисъл за хората“, попитаха те.

Младежите заявиха, че активността и нетърпимостта им към проблемите на жителите на общината ще продължава да расте, докато общинското ръководство не започне да работи. „ През идните месеци ще продължим с протестните акции в цялата община“, обявиха те.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени