mycomputer.BG

Поредно сериозно дарение за Белодробната болница в Перник, то е от две пернишки фирми!

от PernikNews
Последно редактирана на: 08:00 07.04.2020 | Прочитания 5411 | Брой коментари 0

Медиците от Белодробна болница Перник
08:14 07.04.2020

Продължава кампанията, в която фирми и физически лица подават ръка на болничните заведения в града в нелеката им битка срещу невидимия враг – коронавируса!

Към Белодробна болница Перник днес идва  много сериозна помощ.

Фирмите ДИМЕЛ ЕООД и САМИ-М ЕООД даряват Инвазивен и неинвазивен респиратор-Trilogy 100 /Philips Respironics/.

Апаратът да е преносим с вътрешни батерии и с възможност за смяна на батерията и с външни батерии, които осигуряват по-голяма свобода и мобилност с непрекъсната вентилация. Чанта за носене с възможност за монтиране на инвалидна количка и да е проектирана, така че екранът винаги да е видим. Приспособим към променящите се нужди пациентите. Апаратът да е проектиран с лесни за четене и навигация екрани, множество Rx настройки и формати на екрана, за да се оптимизира лечението. Функциите за контрол на налягането и обема да позволяват повече видове терапия с едно устройство. Способност да се използват многобройни режими за пациенти, които изискват различни нива на вентилация, да позволява по-голяма гъвкавост в грижите.

Апаратът ще пристигне в болницата днес  след обяд.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени