Пореден успешен турнир за клуб "Леон" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.11.2018 | Прочитания 585 | Брой коментари 0
17:27 06.11.2018

През изминалия уикенд бе проведен 6тия международен турнир по Таекуондо  "София къп".В елитния турнир участие взеха над 500 състезателя от 6 държави – България, Гърция, Люксембург, Македония, Молдова и Сърбия.

Таекуондо клуб „Леон" бе представен от 8 състезателя във възрастова група деца и кадети.Младите спортисти успяха да спечелят общо 6 медала.

 След добра игра,но допуснати тактически грешки със сребърни медали се окичиха Ивона Милчова в категория деца над 40кг,Симеон Иванов при момчетата в категория деца до 52 кг. Малек Шахин в категория деца до 48кг. и  Виктория Янкова която направи страхотна победа в полуфинала, но на финала отстъпи при кадетите.Габриела Кирилова получи спортна травма която не позволи тя да дойграе полуфиналния мач и трябваше да се задоволи с бронзов медал в категория момичета до 48кг.Малко не достигна и на Христо Мерджанов в категория деца до 30кг.който бе надигран и остана с бронза.

Така равносметката е спечелени 4 сребърни медала и 2 бронзови медала.

 След като министърът на спорта Красен Кралев даде официалния старт на състезаниетo , пред него и официалните гости бе подписан меморандум за сътрудничество между БФТ и италианската федерация,която е представлявана от гранд мастър Юн.

Официални гости в грандиозното откриване на състезанието бяха и д-р Александър Александров и кмета на кв.Изток Емил Костадинов който пожелаха успех и подкрепиха младите спортисти от клуб „Леон" който се впуснаха в битка за медалите.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени