Пореден успех за учениците на ПМГ "Христо Смирненски"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 335 | Брой коментари 0
13:54 22.12.2017

Учениците от ПМГ „Христо Смирненски“ показаха отлични резултати на проведеното на 09.12.2017 г. Коледно математическо състезание. 15 петокласници се включиха в математическата надпревара, като класираният на І-во място Борис Петков е с максимален резултат 60 точки. На ІІ-ро място е Иво Захариев, а на ІІІ-то – Анна Янева и Камен Каменов.

28 шестокласници участваха в състезанието и показаха отлични резултати, като спечелилата І-во място Деница Василева за пореден път постигна максимален брой точки. На ІІ-ро място е Ефтим Александров, а на ІІІ-то – Виктор Захаринов. Най-малките възпитаници на ПМГ „Христо Смирненски“ показаха забележителни резултати, с които изпревариха убедително своите връстници от другите училища в областта.

Отлично се представиха и учениците от гимназиалния етап, завоювайки призови места. Сред деветокласници І-во място спечели Николай Стефанов от ІХ а клас, сред десетокласници – Кирил Георгиев от Х б клас, а в групата ХІ-ХІІ клас победител е Никола Кирилов от ХІ а клас.

Поздравления за достойното представяне на всички участници и пожелания за нови бъдещи успехи в математическите състезания!

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени