mycomputer.BG

Пореден приемен ден в Перник проведе д-р Александър Александров

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 311 | Брой коментари 0
13:44 26.11.2019

Въпроси, касаещи изплащането на компенсации на български граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове, обсъди народният представител д-р Александър Александров с жители на община Перник, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Правителството отпусна 1,5 млн. лв. по бюджета на Националния компенсационен жилищен фонд за  изплащане на натрупаните задължения за левови компенсации на граждани, които притежават многогодишни жилищно-спестовни влогове. Компенсациите на притежателите на жилищни влогове, одобрени за обезщетяване заради загубата им от някогашната Държавна спестовна каса, ще бъдат изплатени до края на тази година, отбеляза народният представител. Той уточни, че условието е до 30 ноември 2016 г. те да придобили или започнали строителство на жилище и подали искане в съответните общини. Това е записано в Закона за уреждане на правата на граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове.

В рамките на регулярния приемен ден граждани поставиха пред депутата от област Перник социални проблеми и имотни казуси.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени