mycomputer.BG

Пореден голям успех! Два златни медала и бронз за кикбоксьорите на KL- kickboxing club Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 571 | Брой коментари 0
15:50 25.09.2020

Спортен клуб KL-kickboxing club Перник се завърна  с два златни и един бронзов медал от Международния турнир по кикбокс”Купа –АЕЦ Козлодуй” в стил Лоу Кик.

Състезанието се проведе  на 19.09.2020 в гр.Козлодуй с участието на над 200 състезатели от 40клуба от шест държави- България, Сърбия ,Гърция, Молдова, Босна и Херцеговина,Шотландия.

"Нашите състезатели направиха едни от най -атрактивните двубой на турнира , въпреки че и тримата за първи път се качваха на ринг.

Един от най- добрите ни бойци на клуба  Константин Симеонов  потвърди своята класа като изграден състезател и завоюва златен медал при юноши старша възраст до 81кг,въпреки че противника му от Сърбия  бе с една глава по голям от него и по опитен  в ринга .

Не по малко атрактивен и с добра подготовка се представи Иван Поповски/младша възраст до 54 кг/, който изигра два силни мача също срещу много добри противници ,  но добрата му подготовка и правилната тактика и стратегия на треньорският екип му донесе златен медал.

Михаил Симеонов, много перспективен състезател не само в кикбокса но и в таекуон-до, за първото му качване на ринг може да кажем че направи много добър спаринг ,  молдовският му противник които също бе с много добро подготовка ,но и опитът може би си оказа влияние и Мишо не можа да стигне до полуфинала и остана трети в своята категория.

Може да каже че за нас треньорският екип това бе  един турнир който бе част от подготовката на нашите състезатели  и тяхното усъвършенстване, търсещи мачове със силни противници .Тогава идва удовлетворението от добра свършена работа на екипа, тогава идва и надграждане  на самите състезателите." - споделят от клуба

 


 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени