mycomputer.BG

Пореден ден с мъгли и ниски облаци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 196 | Брой коментари 0
07:54 16.01.2020

Днес отново ще има мъгли или ниска слоеста облачност в много райони на Северна и Западна България. В районите с мъгла дневните температури ще бъдат по-ниски – между 2 и 7 градуса. Сутрешните температури ще бъдат между минус 7 и минус 3 градуса, за София около минус 3 градуса, по Черноморието около 1 градус над нулата. В планините и високите части от страната ще бъде предимно слънчево, с по-високи температури – до около 10-11 градуса. Максималната температура в София ще бъде около 5 градуса, по Черноморието между 7 и 9 градуса, в Северна България до около 3-4 градуса.

В петък се очакват слаби превалявания от сняг в някои райони на Централна България, от дъжд – на някои места по Черноморието. Дневните температури в петък ще се понижат и ще бъдат между 2 и 5 градуса, за София около 3 градуса, по Черноморието около 5-6 градуса, в Северна България около 1-3 градуса. /БГНЕС

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени