Помните ли Светлана от „Женени от пръв поглед”? Днес тя каза „да”отново – този път по любов!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.09.2019 | Прочитания 2254 | Брой коментари 0
16:28 08.09.2019

Ексцентричната Светлана, която зрителите у нас опознаха благодарение на формата „Женени от пръв поглед” мина под венчило днес – този път осъзнато и без да е подписала договор за съгласие с ТВ продукция преди това. А кумът им Богомил Христов, който има успешен бизнес в Лос Анжелис, се прибра в България специално за събитието. 

Светлана и любимият й Радослав събраха в пернишки ресторант близки и приятели, които да споделят с тях красивия ден. Изпълнен с много обич , смях, музика.  Светлана е в прекрасна рокля в бяло и розово, младоженецът е допълнил класическото си облекло с розова вратовръзка.

Преди години пернишкото момиче с авантюристичен дух преживя незабравими моменти, след като реши да се омъжи за абсолютно непознат мъж и то пред ТВ камерите. Момчето беше от Казичене и първоначално тя  заживя там. Нещата обаче не се получиха и двамата се разведоха. По това време Светлана имаше магазинче за бельо в Перник, което в последствие продаде, като се отдаде на нейната най-голяма страст – спорта и танците.

Мъжът на Светлана, Радослав , работи в структурите   на Министерството на вътрешните работи. И също като нея е любител на екстремните преживявания и спорта. Двамата обявиха, че са двойка на 1 април, но никой от приятелите им не го прие за първоаприлска шега. Защото и двамата не крият любовта си и я показват непрекъснато! 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени