Половината родители са във Facebook, за да шпионират децата си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 483 | Брой коментари 0
07:19 08.01.2019

Смятате, че всички тези възрастни ползват Facebook, защото харесват социалната мрежа? Нищо подобно, опровергава ни CNET.

По данни на  Education Database Online - онлайн ресурс, който помага на кандидат-студенти и учащи да научават за нови образователни възможности и програми - почти половината от родителите с Facebook акаунти са се присъединили към социалната мрежа, за да шпионират децата си.

Така те се надяват да получат повече информация за това с кого ходят техните дъщери и синове, какво правят по партита и какво мисля за своите родители.

Освен това цели 43 процента от родителите признават, че проверяват почти всекидневно Facebook страниците на децата си. А броят на американските майките с акаунти във Facebook се е увеличил от 50 на 72 процента между 2010 и 2012 г. 92 процента от родителите са Facebook приятели със своите деца - без съмнение поне отчасти със задната мисъл да следят техните дейности./Обекти бг

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени