Coca Cola

Полицията в Перник на крак през задаващите се почивни дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 191 | Брой коментари 0
07:32 05.09.2019

Целият състав на Областната дирекция на полицията в Перник ще е на крак през задаващите се почивни дни, когато се очаква засилен автомобилен трафик към границите с Гърция, Македония и Сърбия. Служителите на МВР имат пълна готовност за обезпечаване сигурността  на гражданите  и за транзитно преминаващите през страната чужденци за дните от 5 до 8 септември, заяви регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Началникът на сектор „Пътна полиция” в Перник Слави Лазом съобщи, че заради стратегическото място на Перник, през който минават основни пътни артерии, свързващи страната с южната и западните ни съседки, ще автоматистрала „Струма” и главните пътища в региона ще има масирано присъствие на екипи на КАТ, на които ще помагат и униформени служители на дирекцията, за да се регулира трафикът към КПП-тата, най-вече към Кулата, Калотина, Стрезимировци и Гюешево.

 Автопатрули ще следят за спазване на правилата на движение и най-вече за скорост, колани, употреба на алкохол и дрога и по главните пътни артерии към Кюстендил и Стрезимировци.

Служителите на реда ще извършват проверк и за невръчени актове и фишове на провинили се водачи. В случай, че такива бъдат открити, ще бъдат връчвани веднага на място, уточни шефът на пернишката Пътна полиция.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени