Полицията в Перник апелира за спазване на закона и толерантност!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 271 | Брой коментари 0
17:55 13.11.2018

Във връзка с разпространена информация в социалните мрежи и някои електронни сайтове, за очаквани протести на граждани тази вечер от 18,00 ч., изразяващи се в затваряне на основни пътни артерии и улици в гр. Перник и пътен възел „Даскалово“, ОДМВР-Перник напомня на  организаторите на инициативата и участниците в нея, да спазват обществения ред и законовите разпоредби, за да се избегнат предпоставки както за инциденти, така и за нарушаване правата на всички граждани от региона и страната. Проявите на форми на агресия могат да доведат до ескалация на напрежението.

Ръководството на ОДМВР – Перник е взело  всички мерки, целящи гарантиране на живота и здравето на хората.. От полицията напомнят да се спазват указанията на униформените на място. Апелът е  по време на шествията да не се допускат провокации от страна на протестиращите към органите на реда и към тези, които не участват в тях, както и към проява на повече търпение и разбиране от страна на останалите граждани. 

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени