Полицаи разбиха нарко-лаборатория, двама са арестувани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 732 | Брой коментари 0
11:28 27.07.2018

Иззети са голямо количество зелени сухи растения марихуана.

Двама столичани са задържани за производство на наркотици при операция на служители от РУ – Радомир. Спецакцията е осъществена вчера, в радомирското с. Владимир. Разбита е нарколаборатория за отглеждане с цел разпространение на марихуана.

Полицаите атакували частен имот, ползван от 30-годишният Л.В. от столицата, а собственост на неговата майка. Вътре се натъкнали на цяла поточна линя, обособена в къщата и двора.  Производствената дейност започвала от помещение за разсадъчен материал, преминавала през няколко оранжерии, парник, сушилния за обраните вече стръкове и обособен склад за готовата продукция. Лабораторията била оборудвана с кварцови лампи, вентилатори, климатизация, поливна система, специални машини за бране и сушене. Намерени и иззети са 104 зелени растения с височина от 25 до 250 см. и голямо количество сухи стръкове канабис. Конфискувани са още специални торове и препарати за пръскане, машини и съоръжения. Задържани за 24 часа по Закона за МВР са 30-годишният Л.В. и 56-годишният Л.В., двамата от гр. София. Мъжете са познати на органите на реда.

 Започнато е бързо производство и работата продължава под ръководството на Районна прокуратура – Радомир.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени