Поли Генова мечтае да бъде булка

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 271 | Брой коментари 0
08:06 16.04.2018

Поли Генова предприе сериозна крачка във връзката си с мистериозния чужденец, чиято самоличност упорито крие, разбра HotArena.

Певицата, която е един от треньорите в „Гласът на България”, не споделя дори името на любимия си пред медиите, но пък вече го е запознала с приятелите и семейството си.

„Те го познават, макар че не е лесна комуникацията между тях, защото той не е българин. Мисля, че го допуснаха, което не се случва лесно. Особено може би за баща ми е най-трудно, защото аз съм момичето и съм единствено дете. Това сигурно е много трудно, да можеш да одобриш партньора на детето си”, споделя сияещата Поли Генова.

Певицата, която представи България на два конкурса „Евровизия”, разкри още, че след няколко месеца с гаджето й ще отбележат една година заедно.

Затова и смята, че е твърде рано да мислят за по-сериозна крачка във връзката си. Поли обаче като че ли е готова. Чаровната изпълнителка, която през февруари навърши 31 години, намекна за това неотдавна, споделяйки, че доскоро била сериозен противник на брака: „Защото аз не обичам любовта да бъде свързана с документи, подписи, да бъде чисто документална. Това не ми харесва. Аз се вълнувам от усещания, чувства, на съвсем друго ниво, а не от някакви листи и титли”.

Вече приема сватбата като парти с бяла рокля, като промяната на мнението й съвпада с появата на новата любов в живота й. За чужденеца, с когото има връзка вече от няколко месеца, Поли доверява само, че той е с много хубаво чувство за хумор и е над нещата.

Досега най-дългата й връзка е била година и малко, заради което и обобщава, че няма опит в продължителните отношения.

Тя вече се видя като булка в новия си клип „Твоя”. Всъщност и на абитуриентски си бал е изглеждала като прясно омъжена, но съвсем не нарочно. Поли, която е завършила Националното музикално училище, си избрала за бала бяла рокля, като тогава въобще не предвидила, че може да предизвика объркване у непознати. „И в дискотеката постоянно поздравяваха булката. Всъщност целият персонал си мислел, че има сватба и аз съм булката, а целият 12 клас са гостите ми”, припомняла си е през смях Поли.

Като влюбена, тя се чувства „спокойна и уверена”. Спокойствието й произтича от това, че когато има трудни моменти, има любим, с когото да ги посрещне и да усети подкрепата му: „И в щастливите такива, когато има човек, с когото да споделиш всички тези неща, те се удвояват”.

И ангажимента си като треньор в „Гласът на България” Поли приема сериозно и отговорно. Толкова, че мислите й непрекъснато са заети с предстоящи задачи, на кого да даде шанс, с какво би могла да помогне на младите таланти…

Случва се Поли да пожелае и да се отдаде на почивка. Тя релаксира с филми, споделено време със семейството и приятелите си, както и с пътешествия. Когато е на път, Поли е казвала, че се чувства като нормален човек. Може би защото по-рядко я разпознават в чужбина и има възможност да се отпусне и да бъде себе си, а и хората я приемат такава, каквато е, а не като певицата Поли Генова, предават от Уикенд. 

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени