Показваме със снимки как е обновен нашият град с европейско финансиране

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 230 | Брой коментари 0
08:31 05.08.2019

Чрез снимки можем да покажем как е обновен нашият град с европейско финансиране. Кампанията е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и на Управляващият орган на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г. и цели да покаже как българските градове са реновирани с европари и защо българите се гордеят с тях.

Задача на кампанията е да посочи проектите, които са допринесли най-много за промяната на българските градове. „Нека покажем кой от тях е най, най, най - с обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, училища, жилищни и обществени сгради, спортни площадки и центрове, рехабилитирани пътища, културни и туристически обекти, реновирани здравни заведения, обществен транспорт и внедрени интелигентни решения за управление на населените места“, приканват от МРРБ. Освен това, кадрите ще представят модернизираните градове не само като по-добри места за живеене, но и като хубави дестинации за туризъм.

Големината на снимките трябва да е между 2 MB и 6 MB, а при изпращането трябва да се посочат име и адрес на автора, телефон, възраст,, както и описание на мястото, където е направена снимката, и мнение защо този обект го е впечатлил. Срокът е до 30 септември като най-добрите кадри ще бъдат включени в календар за следващата година, а 12 от участниците ще получат и награди. Фотосите ще бъдат публикуван и в социалните мрежи./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени