mycomputer.BG

Под ръководството на Денислав Захариев ГЕРБ ще се бори за доверието на перничани

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.11.2020 | Прочитания 1068 | Брой коментари 0
17:30 13.11.2020

Новият лидер на общинската  организация на ГЕРБ в Перник е Денислав Захариев. Той зае поста след  решение на Изпълнителната комисия на партията, която утвърди и ново общинско ръководство, съобщават от пресцентъра на партията.

Цветана Пиралкова ще поеме функциите на организационен секретар. Тя има близо десет години натрупан опит като секретар на Областна администрация Перник. За членове на ръководството са определени Емилия Грозданова, Иво Петров, Марио Алексов, Ивета Боянова, Богдан Богданов, Петя Павлова и Александър Александров.

"Благодаря за подкрепата и доверието, което ми беше гласувано. Ще направя всичко възможно, за да покажа на перничани новия ГЕРБ и различния подход на работа, който ще приложим", заяви Захариев. Той сподели ,че екипът на ръководството се състои от професионалисти, познаващи местното и държавното управление.

"Заедно ще впрегнем целия си опит, знания и умения, за да върнем доверието си на предстоящите избори идната година", посочи Захариев.

Новият общински лидер Денислав Захариев е завършил Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград , специалност  „Право“. Той е роден на 2 октомври 1985 година. През годините е работил като младши специалист и юрист консулт в Областна администрация Перник, бил е общински съветник, както и секретар на Община Перник. От 2015 г. до 2019 г.  е  зам.-кмет по „Икономическа политика и евроинтеграция”

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени