mycomputer.BG

Почина бизнесменът Христо Сираков

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 728 | Брой коментари 0
16:42 22.09.2020

На 64-годишна възраст почина бизнесменът и издател на българския "Плейбой" Христо Сираков, който преди дни получи инсулт.

"С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков", съобщи пиарката на списанието Мила Христова.

"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките му. Светъл път, Христо!", се казва още в официалното изявление на екипа му.

Преди повече от седмица издателят на "Плейбой", известен с прякора си "Стоте манекенки", е бил настанен в болница след тежък инсулт. Въпреки че му е направена манипулация за разширяване стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност, лекарите не са успели да спасят живота му.

От години той имал сърдечни проблеми, преживял и инфаркт. Преди около два месеца пък той се заразил с коронавируса и го прекарал много тежко, но въпреки това не влязъл в болница, а се оттегли във вилата си на Щъркелово гнездо, съобщи "24 часа". Неотдавна познат лекар го срещнал и останал притеснен, че видимо не изглежда в добро здравословно състояние.

Издателят на "Плейбой", който притежава и предприятие за кожени изделия в Габрово, има син от манекенката Ирен Онтева, който е ученик, и по-голяма дъщеря от друга известна в миналото моделка - Мария Сиракова, която сега е дизайнер в Италия.

Източник:Dir.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени