Почетоха с велошествие паметта на Криси. Шофьорът, виновен за смъртта й вече е на свобода!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1168 | Брой коментари 0

сн.интернет
07:28 27.04.2018

Колоездачи от града почетоха с велошествие паметта на Криси, която загуби нелепо живота си на магистралата в Перник, блъсната от шофьор. За това съобщиха от официалната страница „Колоездене Перник”. Ето какво пишат те:

„Колоездачите в Перник за пета поредна година почетохме с велошествие паметта на Криси Даниелова, която бе убита преди пет години от безхаберието дълги години на Община Перник за изграждането на велоалея, от апатията на нашето общество към нарушаването на правилата на пътя, от неефективността на полицията да овладее скоростта на местните пътища, и от убиеца зад волана Павел Иванов, който вече е на свобода, свободен да живее щастливо сякаш нищо не е направил, въпреки, че седна зад волана пиян преди пет години и уби дете, каращ автомобила си с безумна скорост.

Благодарим на хората от Второ РПУ, че реагираха така бързо и пратиха ескортиращ автомобил за отрицателно време, който ни ескортира до Мошино! Благодарим на Община Перник, че за втори път забрави да си свърши работата и да уведоми полицията за нашето събитие, рискувайки по този начин здравето на участниците в масовото ни вело-шествие!

Съобщение до нас от лелята на Криси, Рената Методиева:

"От семейството на Криси и от мое име хиляди благодарности към организатора и участниците в поредното Велошествие в памет на Криси. Чест и почитания към всеки един от вас!".

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени