I-Study_school

Победителят от "Капките" Стефан Илчев идва в Перник на 1 юни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 335 | Брой коментари 0
12:34 28.05.2019

По случай 1-ви Юни – Ден на детето, Кметство Изток организира празник под надслов „Една усмивка прави чудеса“.

Тържеството ще се проведе на площадката пред Младежки дом – Мошино и започва в 10:00 ч. На празника ще можете да се насладите на алеята „Мечтите са цветни“, където ще откриете шатри за рисуване на лица, рисуване с тебешир, машина за захарен памук, машина за сапунени мехури и други творчески дейности.

 За малчуганите ще има весели състезания и томбола с награди.Всички присъстващи могат да участват в засаждане на цветя и в конкурс за детска рисунка на асфалт. Децата ще се насладят на детска шоу програма с аниматори, игри, песни и танци. Кулминацията на празника ще бъде победителят в телевизионното шоу „Като две капки вода“ - Стефан Илчев.Броени дни след финала талантливият изпълнител ще гостува в гр.Перник по случай Празника на детето. На площадката пред Младежки дом – Мошино начало на тържеството ще даде обичанатаот всички актриса Александра Сърчаджиева.

За красотата и стила в движенията ще се погрижат балерините от балет Анабел с художествен ръководител Лили Крумова. Модерно изкуство и вдъхновяващи движения ще покажат и хип-хопърите от DanceSquad с ръководител Илиана Росенова, а в мистиката и в света на фокусите ще ни пренесат децата от илюзионно студио „Икар“ с ръководител Александър Луканов.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени