По шампионски! 9 медала от миниевропейското по таекуон-до в Румъния за СК "Калоян-Ладимекс"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.06.2018 | Прочитания 1479 | Брой коментари 0
07:23 22.06.2018

Състезателите на пернишкият клуб по Таекуон-до ITF спечелиха 9 медала от провелия се през уикенда международен турнир в Ородея- Румъния.Над 400 състезателя от 12 държави.Турнира Румъния Оупън е от категория А и претендира за званието миниевропейски турнир.

В жестока кункуренция пернишкият клуб отново показа че е сила в този спорт. В него участваха 6 състезателя от клуба и спечелиха 9медала.

При мъжете Кристян Игнатов (играещ треньор) в категория до 64кг. завоюва  сребърен на форма и бронзов медал  на спаринг.

Златен медал за Александър Огнянов в спаринг до 30 кг. при 10-11-годишните и бронзов на форма.

Ивелин Иванов - дългогодишен национален състезател   в своята категория при юношите старша възраст-57кг. направи доста атрактивна игра на финала .Малка грешка в последните секунди и остана със сребърен медал.

Фердина Николаева -ДМВ - дългогодишен национален състезател и Вицеевропейска шампионка от Естония 2018г. също остана на второ място)сребърен медал) в категория до 45кг.

Мирослав Георгиев ЮМВ- в категория до 60кг се  нареди на трето място- бронзов медалист.

Христо Янчев -деца 10-11 до 40кг. стана  трети на спаринг и сребърен медалист на форма

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени