Coca Cola

По план върви кампанията за безплатна кастрация на кучетата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 135 | Брой коментари 0
08:27 16.06.2020

Кастрационната кампания в община Перник, насочена не само към домашните, но и към бездомните кучета, върви по план. Голям е процента на хората, които са потвърдили, че ще  включат домашните си любимци в нея. Следващите дати за безплатна кастрация са 27 и 28 юни.

Напомняме, че община Перник започна кампанията за безплатна кастрация на домашните кучета, като начин да се намали популацията на четириногите. Бездомните чутета са огромен проблем за града от години.

Кампанията ще се осъществи с помощта на доброволци, които ще разясняват на собственици на домашни любимци какви са ползите от кастрацията. Всеки, който подложи кучето си на тази манипулация, ще бъде освободен от данъка за кучето си, който е в размер на 50 лева.

Организацията "четири лапи" е помогнала за осигуряването и на мобилни амбулатории, където ще се кастрират кучетата по селата. Местни ветеринари също са изявили желание да се включат в кампанията.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени