mycomputer.BG

Плевнелиев: Нено Димов не е единственият виновен за водната криза

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 184 | Брой коментари 0
09:26 13.01.2020

Нено Димов не е единственият виновен за водната криза в Перник. Никога не съм бил съгласен министрите да носят отговорността, която трябва да се носи от много хоро. Общинската администрация не си е свършила работата. Вина трябва да се търси и във ВиК-то. Има и поне две министерства и отгоре на всичкото и Министерство на икономиката. Сега това всичко трябва да се подреди и да се намери кои не си е свършил работата.

Това каза президентът Росен Плевнелиев в ефира на предаването Неделята на NOVA по повод ареста на екоминистъра в оставка Нено Димов и акцията на прокуратурата във връзка с водната криза в Перник.

"Не само в този случай виждаме как в администрацията не може да действа превантивно, за да предотврати проблема", добави той и продължи: "В конкретния казус е сложно. Ще съм доволен, ако прокуратурата види точния виновник. Нено Димов не назначава ВиК шефовете. Министърът сам не е виновен. Трябва да се тръгне по веригата". Прокуратурата действа правилно. Единствено ми се иска да не действа толкова показно, но да има ефективност.", коза още Росен Плевнелиев.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени