Плевнелиев: Нено Димов не е единственият виновен за водната криза

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 115 | Брой коментари 0
09:26 13.01.2020

Нено Димов не е единственият виновен за водната криза в Перник. Никога не съм бил съгласен министрите да носят отговорността, която трябва да се носи от много хоро. Общинската администрация не си е свършила работата. Вина трябва да се търси и във ВиК-то. Има и поне две министерства и отгоре на всичкото и Министерство на икономиката. Сега това всичко трябва да се подреди и да се намери кои не си е свършил работата.

Това каза президентът Росен Плевнелиев в ефира на предаването Неделята на NOVA по повод ареста на екоминистъра в оставка Нено Димов и акцията на прокуратурата във връзка с водната криза в Перник.

"Не само в този случай виждаме как в администрацията не може да действа превантивно, за да предотврати проблема", добави той и продължи: "В конкретния казус е сложно. Ще съм доволен, ако прокуратурата види точния виновник. Нено Димов не назначава ВиК шефовете. Министърът сам не е виновен. Трябва да се тръгне по веригата". Прокуратурата действа правилно. Единствено ми се иска да не действа толкова показно, но да има ефективност.", коза още Росен Плевнелиев.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени