mycomputer.BG

Пламен Рударски, кандидат за кмет на село Дрен от “Демократична България”: Пламен Алексиев не дели хората по политически признак

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 639 | Брой коментари 0
15:50 15.10.2019

Днес, на Петковден, бях в църквата “Света Петка” в село Дрен, за да уважа нейния храмовия празник. С мен бяха Ирена Соколова, в качеството й на лидер на Жени ГЕРБ, Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, както и независимият кандидат за кмет на село Дрен, подкрепен от МК “ГЕРБ-СДС”, Сашо Луков. Запалих свещ за здраве и за по-добри дни за всички нас, жителите на Община Радомир. На присъстващите беше раздаден курбан, който бе поръсен за здраве от отец Георги.

“Пламен Алексиев направи парично дарение за курбана. Въпреки, че съм избран за кмет от Обединени земеделци и в сегашната кампания съм кандидат на коалиция Демократична България, като кмет на село Дрен, искам да изкажа своето удовлетворение от работата ми с Алексиев като кмет на Община Радомир. Той никога не е делял кметовете на села по политически признак. Винаги е помагал на селото с каквото може, независимо дали с финансови средства, или с човешки ресурси. При всички случаи той е реагирал възможно най-бързо на отправените от мен и местните жители апели за съдействие”, бяха думите на кмета на Дрен Пламен Рударски.

В разговорите си с присъстващите споделих вярата си, че на такива празници хората трябва да се обединяват, без значение на коя партия симпатизират. На тези дни трябва да се забравят всички разногласия и да тържествува духът на разбирателството и единението.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени