mycomputer.BG

Пламен Алексиев: Възстановихме един от символите на Дрен – “Бялата чешма”

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 277 | Брой коментари 0
15:56 15.10.2019

Заедно с моя управленски екип решихме да възстановим един от символите на село Дрен – “Бялата чешма”, която се намира в непосредствена близост до Дренското ханче. Превърнахме мястото, което се намира на стария път за Дупница и Благоевград, в уютен кът за отдих и почивка, както за местните жители, така и за тези, които преминават транзитно с автомобилите си оттам. Край чешмата поставихме пейки, както и осветление, за да може това прекрасно място да се посещава и в по-късните часове на денонощието.

Идеята ни беше “Бялата чешма” да се превърне в уютен кът за отдих, където хората могат просто да седнат и да побъбрят, или пък да спрат автомобилите си, за да отдъхнат, наслаждавайки се на прекрасните гледки наоколо. Препоръчвам на хората да си налеят вода от чешмата, която има уникален вкус.

Ние работим за хората в Община Радомир и се стремим да направим средата, в която живеем, по-добра, по-уютна и по-красива!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени