mycomputer.BG

Пламен Алексиев в село Друган: Скоростен влак ще вози радомирци до София за 30 минути през 2020 г.

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2264 | Брой коментари 0
10:56 22.10.2019

“Надяваме се догодина вече да пуснат високоскоростния влак от Радомир за София, който ще пристига на Централна гара в столицата за 30 минути. Това ще даде голям тласък на икономиката в нашия регион и ще превърне нашата гара в значим център по линията София – Кюстендил”. Това стана ясно от думите на Пламен Алексиев, кандидат за кмет от МК “ГЕРБ-СДС” в село Друган, където той разговаря с местните жители.

По думите на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, направеното за осем години управление в Община Радомир никак не е малко. “Когато ние поехме управлението на общината, в Радомир нямаше дори улично осветление. Сега имаме прекрасни църкви и манастири, направихме градския парк и уличната мрежа”, заяви Кирилов. Той добави, че в селата също са ремонтирани водопроводи, облагородени са паркове и градинки, сложено е осветление, дават се средства за общинския и селските футболни отбори.

Кандидатът за кмет на Друган от МК “ГЕРБ-СДС” Славчо Душков на свой ред добави, че постигнатото от него като кмет на Друган също е значимо. По време на неговия мандат е направена вертикална планировка на черквата, нов навес, ремонтирани са и съблекалните на стадиона, на който играе отборът на Ботев (Друган). Ако бъде избран отново за кмет, Душков се зарече да бъде сложено осветление в цялото село, да се асфалтират нови улици, както и да се подобри състоянието на гробищния парк в Друган.

 

 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени