mycomputer.BG

Пламен Алексиев в село Дрен: Запазваме училището и правим добра транспортна връзка с другите места

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.10.2019 | Прочитания 241 | Брой коментари 0
10:52 22.10.2019

“Не искаме да говорим, а да вършим работа. Училището ще го запазим, няма да го закриваме, колкото и малко да са децата, защото със затварянето на училището биха си отишли много хора. Освен водния цикъл в Дрен, искаме да се изгради пречиствателна станция и довеждащ водопровод. Важно е да имаме втори водоизточник. Друг приоритет ще ни е да направим нов трафопост за осветителната мрежа. Искаме да създадем добра транспортна връзка на селата с другите населени места”. Това каза Пламен Алексиев на среща с жители на село Дрен в почивните дни. Той представи и листата от общински съветници на МК “ГЕРБ-СДС”, като професионалисти и хора с голям експертен капацитет. Алексиев разказа и за новия неотложен център, който ще подобри качеството на здравната услуга в града.

Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир призна, че изпитва особено чувство, когато посещава едно от най-красивите според него села в общината.

Алексиев и Кирилов подкрепиха кандидатурата на Сашо Луков, независим кандидат за кмет на село Дрен, подкрепен от МК “ГЕРБ-СДС”. Кирилов добави, че кандидатите за общински съветници на коалицията са интелигентни и чисти хора, обичащи града и селата около него.

Христо Рударски, който е от Дрен и е кандидат за общински съветник от МК “ГЕРБ-СДС”, обеща, че ще бъде връзката между кмета на общината и кмета на селото, ще подсеща Алексиев за обещанията, които е дал, защото няма съмнение, че той ще бъде избран за кмет на Радомир. “Няма да ви посрамя”, завърши Рударски.

Сашо Луков от своя страна заяви, че очаква от хората в селото да поставят заедно приоритетие за развитие на Дрен и с общи усилия да се решават всички въпроси. “Обърнете се към себе си, Вашият избор е Вашата съвест”, призова още Луков.

За настроението на гостите имаше музика и богата фолклорна програма.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени