mycomputer.BG

Пламен Алексиев: Трудностите идват, за да изпитат духовното ни единство и да помогнат за осъзнаването на хората!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 246 | Брой коментари 0
14:52 06.05.2020

Скъпи съграждани,

Днес е Гергьовден, Ден на храбростта, празник на българската армия!

Днес отдаваме почит пред паметта на свети Георги Победоносец!

Поздравявам българските войници с професионалния им празник, като им желая здраве, храброст, вяра в победата на доброто и силно присъствие на духа, с които да защитават честта на родината у нас и по света! Нашите предци са отвоювали с кръв свободата ни и техният подвиг ни задължава да бдим за целостта, единността и независимостта на Отечеството!

В християнските икони свети Георги е изобразен на кон с копие, с което пронизва змея - символ на злото и мрака. Трудностите идват, за да изпитат духовното ни единство и да помогнат за осъзнаването на хората! Днешният змей, като символ на злото, може да бъде победен  със сила и устойчивост на вярата, с национално единение по време на трудностите, през които преминаваме!

Нека на този ден има здраве, берекет и радост във всеки радомирски дом! Гергьовден е символ на събуждането на пролетта за нов живот. На победата на светлината над тъмнината!

Нека се огледаме около себе си и се насладим на красотата на всички багри и краски на природата – те са вестителите на новото положително начало в живота и отминаването на трудностите, присъщи на зимата!

Поздравявам и всички именници на днешния ден, като им пожелавам да бъдат здрави и да носят с гордост и чест своето име!

Честит празник!

Пламен Алексиев,

Кмет на община Радомир

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени