mycomputer.BG

Пламен Алексиев: Продължаваме да развиваме спорта в община Радомир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 320 | Брой коментари 0
10:29 07.10.2019

Ще продължавам да работя за развитието на спорта в община Радомир, защото той е начинът за физическото и духовното израстване на младите хора и алтернативата на всички пороци на нашето съвремие. Това заяви кандидатът за кмет на община Радомир Пламен Алексиев, който присъства на футболната среща между Витоша (Долна Диканя) и Металург (Перник) от Източната Областна футболна група – Перник. Той посочи, че на територията на общината се издържат три селски футболни отбора – Витоша (Долна Диканя), Ботев (Друган) и Верила (Дрен), съставени почти изцяло от местни момчета от общината и мачовете им са удоволствие и развлечение за местните жители.

„Те се гордеят с тези отбори и с трепет чакат края на седмицата, за да изживеят тръпката от мачовете и да стискат палци за любимците си. Тези хора, в трудните времена, в които живеем, заслужават да им осигурим това удоволствие. Ремонтирали сме съблекалните в Долна Диканя и Друган, покриваме съдийските такси на отборите, осигурихме и нова поливна система за терена в Долна Диканя. Преди началото на сезона закупихме нова екипировка и топки за трите отбора“, каза още  Алексиев и допълни, че ако бъде отново избран за кмет на община Радомир, ще продължава да инвестира в развитие на футбола на село.

На футболната среща присъстваха още Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, кандидатът от листата на МК “ГЕРБ-СДС” Емил Колев, както и Елинчо Колев, кмет на село Долна Диканя.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени