mycomputer.BG

Пламен Алексиев поздрави радомирци за празника

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 301 | Брой коментари 0
13:55 25.10.2019

Уважаеми дами и господа,

Скъпи жители и гости на град Радомир,

Искам да Ви поздравя за Димитровден, празник на нашия град. Радомир има славно минало, а ние сме работили и ще работим за едно достойно и сигурно бъдеще.

Обикновено политическите партии закриват предизборната си кампания с концерти, призиви и други публични мероприятия. Тази година ще бъдем по-различни, без фанфари. Искам да оставя нещо, което да бъде символ на град Радомир. Моето желание е Радомир да става все по-красив и уютен град. Правя поредната стъпка в тази посока, чрез даряването на един красив надпис, който да радва Вас, жителите и гостите на Радомир. В надписа има символика - той е направен с букви в старинен стил, като буквата “М” наподобява арката, традиционен символ на нашия град. Защото Радомир има древна история и богати културни и духовни традиции. Вярвам, че едно добро бъдеще очаква нашия град! В името на тази цел съм работил и ще работя занапред!

Аз обичам Радомир!

Искрено Ваш,

Пламен Алексиев

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени