mycomputer.BG

Пламен Алексиев: Ние сме сработен отбор от екипни играчи и си подаваме прецизно на управленския терен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 312 | Брой коментари 0
19:58 13.10.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Радомир Пламен Алексиев присъства на регионалното дерби от Областна футболна група Перник – Изток между отборите на Верила (Дрен) и Ботев (Друган).

„По този начин исках да подкрепя кандидатите за кметове на двете села, които ПП “ГЕРБ” издига или подкрепя - съответно Славчо Душков за Друган (на снимките) и Сашо Луков за Дрен. Въпреки че днес на терена двата отбора бяха един срещу друг, в работата ми като кмет, както и в настоящата кампания, всички ние работим заедно като един отбор, като сплотен колектив, в името на каузата да направим живота на хората в община Радомир по-добър.

Ако мога да се изразя на футболен жаргон, ние кметовете от община Радомир и листата на общинските съветници на МК “ГЕРБ-СДС”, сме много добър отбор от екипни играчи, който е добре сработен през последните осем години, всеки в него знае своята роля и подава прецизни пасове съобразно нещата, в които е най-компетентен, като комуникира с останалите в пълен синхрон на полевия терен на управлението на общината. Още повече, че зад нашия отбор стоят редица постижения, които ви представяме в специална поредица. Ето защо ние имаме самочувствието да поискаме отново вашето доверие на местния вот. Надяваме се на честна битка само със средствата на чистата игра в предстоящите избори, в която да победи по-достойният и по-заслужилият играч“, сподели Пламен Алексиев. Той , че както футболнизтъкнаият мач е минал спортсменски, без инциденти и без напрежение, така и кметовете на населени места от  община Радомир работят конструктивно и са взаимно отворени за добри идеи и инициативи.

„В работата ми с кметове на села винаги е царял дух на разбирателство и преди всичко на зачитане на нуждите на хората от съответното населено място, без оглед на политическата им принадлежност, и без да отдавам приоритети на едно или друго кметство. Така ще бъде и занапред, ако ми гласувате доверие да бъда избран отново за кмет на Община Радомир“, отбеляза кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени