I-Study_school

Пияни дядо и баба опекоха живо внучето си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1432 | Брой коментари 0
09:53 01.02.2019

Млада майка откри овъглени части от тялото на 11-месечното си бебе в една от печките в семейния дом в село в руската република Хакасия, съобщи "Дейли Мейл". Според следствието бабата и дядото на момченцето са виновни за потресаващото убийство, извършено от тях в състояние на алкохолно опиянение, предаде "Канал 3".

Малкият Максим бил оставен под техните грижи от 20-годишната си майка Виктория, на която се наложило да пътува до съседно село.

Според показания на съседа Евгени Боргояков дядото излязъл навън, изпил голямо количество водка и "полудял от алкохола". "Той се върна вкъщи и чухме, че е хвърлил бебето в горящите дърва в печката - това беше", заяви той пред руската телевизия. Дядото и бабата са арестувани. Ако се докаже вината им за гибелта на бебето ги грозят доживотни присъди.

"Почивай в мир, любими синко! Моето мило малко момче - болката ми не намалява дори за минута", изрази мъката си майката в социалните мрежи. /Новини

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени