Пиян българин кара в насрещното в Англия, уби две деца и себе си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 566 | Брой коментари 0
10:11 12.04.2018

Българин предизвикал зловеща катастрофа във Великобритания, докато шофирал пиян и карал в погрешното платно. Така в инцидента убил две деца, пише BBC. Трагедията се случила миналия септември в Хеърфордшир.

Семейство пътувало в автомобила си, когато той се сблъскал с друг, шофиран от 28-годишния Атанас Генов, работник във ферма, който бил пиян. Генов също загинал при удара. Впоследствие се оказало, че в кръвта му има два пъти повече алкохол от лимита. Според разследването българският гражданин пил уиски с приятели във фермата Редбанк, където живеел.

Според Дейвид Рийс от полицията в Уест Мърша, било твърде вероятно г-н Генов да е шофирал от дясната страна на пътя, както е прието в България и е много вероятно да е заспал зад волана. Рей и Рея Уонг пътували за дома си в Хеърфорд от Лондон с родителите си Дейвид и Лисън Уонг, както и с петгодишния си брат Ричи. Мисис Уонг и Ричи били тежко ранени при удара. Г-н Уонг все още се възстановява, а момчето вече ходи на училище. "Когато Атанас Генов е решил да се качи зад волана след толкова изпит алкохол, той е произнесъл смъртна присъда на нашите две прекрасни деца и ни обрече на живот в скръб," казва възстановяващият се баща.//xaknewz.blogspot.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени