Петър Първанов: С национално допитване и политически манифест ПП АБВ е в подготовка за изборите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 377 | Брой коментари 0
12:15 10.02.2019

Политическият манифест, с който ПП АБВ ще се яви на изборите, формулира пет основни цели. Документът бе приет окончателно на Национален съвет на АБВ, информира областният лидер на партията в Перник-Петър Първанов.

„Имаме пет основни цели - сигурността на гражданите и запазване на държавността, борба с бедността през икономика на високата добавена стойност, спасяване и възраждане на българското село, борба в името на енергетиката и възстановяване общодостъпно качествено образование и здравеопазване“, подчерта Петър Първанов.

   ПП АБВ поставя началото на второ национално допитване по въпроси, свързани с националната политика, енергетика, демография и подобряване на стандарта на живот. За тази цел 50 000 броя ще бъдат разпечатани и раздадени в областни центрове, градове, общини. Анкетата ще бъде достъпна и в онлайн пространството, сподели  Петър Първанов  и добави, че така ще се отчете националното отношение по ключови въпроси, касаещи българското население.

Вместо в социалните групи да споделяме какви проблеми и неуредици ни пречат да живеем нормално, по-добре да го направим в анкетата, която иницира  АБВ. Така ще има повече чуваемост. Областният лидер на партията в Перник-Петър Първанов подчерта още веднъж,че целта на ПП АБВ е членството на България в ЕС да минава през интереса на българските граждани и това да не се подценява от нито една политическа сила в страната .Това според Първанов трябва да бъде първа и основна задача на българските политици.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени