Петър Първанов: През септември миналата година управляващите в Перник отказаха да се коментира водната криза, не била критична

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.01.2020 | Прочитания 575 | Брой коментари 0
08:29 10.01.2020

През септември миналата година  управляващото  мнозинство в Общински съвет -   Перник  отказа  да се коментира водната криза. Било преди избори и не било времето. А ситуацията не била критична.

 През септември беше поставен проблема със състоянието не само на язовир Студена, но и дейността на РИОСВ – предложението на БСП беше отхвърлено от мнозинството в съвета – това каза общинският съветник от ПП АБВ Петър Първанов.

От своя страна и областният лидер на БСП Валентин Петков напомни, че на 11 септември миналата година от левицата на заседание в общински съвет са поискали оставката на шефовете на ВиК и РИОСВ. Но това дори не е било дискутирано от управляващите.

„Казаха ни, че не е наша работа. Че сме започнали рано предизборна кампания.  Отказаха и да се инициира среща с народните представители, от която проблемите на Перник да стигнат до Парламента” – каза още Петков.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени