mycomputer.BG

Петър Първанов ПП АБВ: Парламентът трябва да е кауза за хората, които знаят и могат!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.03.2021 | Прочитания 302 | Брой коментари 0
18:16 05.03.2021

С хляб и сол бяха посрещнати кандидатите за депутати на ПП АБВ за 14 многомандатен избирател район Перник, които бяха представени официално днес. Своята подкрепа към листата на Перник показа и Ивайло Калфин.

Листата на ПП АБВ е от пет човека – млади и образовани хора, които са утвърдени в своите професии. Ето и листата:

1. Петър Първанов – има собствен бизнес. 44 годишен с магистратура от Минно геоложкия университет. Бил е зам.кмет, зам.председател на Общински съвет, в момента е съветник. Президент на ВК „Миньор“, член на инициативната група за развитие на селските райони, член на ИБ на ПП  АБВ, областен лидер на ПП АБВ.

2. Георги Георгиев, 34 годишен, управител на застрахователен брокер. Завършил Стопанската академия в Свищов.

3. Биляна Петрова, учител в средно училище в Радомир. 29-годишна, в момента в отпуск по майчинство. Влиза в битката за Парламента защото вярва, че има какво да предложи в областта на образованието.

4. Ирина Миленова, икономист, на 38 години от Перник. Завършила средното си образование в Перник, след това завършила международно висше бизнес училище. Занимава се с частен бизнес, семейна с две деца.

5. проф. Любомир Халачев, ректор в НАТФИЗ. Човек с голяма експертиза в областта на културата. Има ясна визия за развитието на образованието и културата. Водач е и на листата във Велико Търново.

„Тези избори са много важни за нас. Както знаете централизацията на управлението е много засилена. В много области трябва да се решават проблеми. Аз поне не се сещам за сектор, в който да нямаме проблеми. Ковид кризата показа проблемите и в здравеопазването и в икономиката. Трябва да ги решаваме

Очаква ни кампания, в която партиите ще твърдят как позитивно ще се решават нещата. За мен е важно позитивен да е резултата от тази кампания. В Парламента трябва да влязат хора знаещи и можещи. Призовавам хората да излязат и да гласуват. Да гласуват за хора, които живеят в този град, познават проблемите му. Не хора, които са спуснати отнякъде. И не познават нито един от проблемите на региона“ – каза Петър Първанов.

Той призова хората да излязат да гласуват на 4 април и да кажат своето категорично НЕ на безпринципните коалиции и политики.

„Много се радвам, че виждам хора, които са инициативни, млади и им се занимава с политика. Точно младите хора дават надежда, че нещата могат да бъдат по-добри. Листата в Перник е много добра. ПП АБВ показва, че като поеме някакво обещание го прави.  Ние се борим за повече държава, за повече разум. Точно Перник е мястото, където се доказа колко не се интересува властта от хората. Типичният пример беше водната криза в Перник.

ПП АБВ смята, че в България трябва да има промяна. След като не се направи голяма, истинска коалиция, която да даде алтернатива на властта – ПП АБВ отива самостоятелно на изборите. Наясно сме, че това е маратон, това е дългосрочна работа – но всички искаме повече държавност и предвидимост. И повече увереност в младите хора.

Явяваме се с идеите и лицата си. С хората с опит и имаме ясно послание – В България политиките, които се правят да са свързани с хората“ – каза Ивайло Калфин.

На предстоящите избори ПП АБВ  ще участва под номер 6 в интегралната бюлетина!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени