Петър Първанов: ПП АБВ е извънпарламентарна партия, която ще бъде коректив на властта

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 453 | Брой коментари 0
23:00 26.04.2017

Областният председател на ПП АБВ Перник-Петър Първанов и  Александрина Костадинова общинския съветник от партията и член на  Изпълнителния съвет на ПП АБВ участваха в Национално  разширено заседание на ИБ на ПП АБВ в Плевен.

Още при  учредяването си ,АБВ се заяви като алтернатива на задкулисието в политиката, алтернатива на лобизма и подмяната на легитимните, демократични механизми при вземане на политически и управленски решения.Затова до тук всички становища,които са взимани в партията са били достояние на обществото,което правим и днес,каза областния председател на ПП АБВ-Перник-Петър Първанов.На разширеното заседание се начертаха каузи и бъдещи цели,които АБВ като водеща извънпарламентарна партия ще следва през следващите месеци,добави Александрина Костадинова.Тя информира още,че като опозиционна партия не са съгласни с опитите да се прокара решение да няма извънпарламентарен контрол,излъчван по обществената телевизия.Това е още един сигнал за непрозрачност при взимането на важни за държавата ни решения,подчерта пък областния председател на АБВ Петър Първанов.

   Ние ще продължаваме да работим за публичност във всички области и сектори,за обществен контрол и участие на гражданското общество в местни и национални каузи,заявиха намeренията си Петър Първанов и Александрина Костадинова.Според тях ръководството ще подкрепя изцяло местните инициативи.Пример за това е подписката в гр.Плевен за решението на КЕВР за повишаване на цената на парното.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени