Петър Първанов бе преизбран за областен председател на ПП АБВ - Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 998 | Брой коментари 0
07:37 09.05.2018

    Петър Първанов бе преизбран единодушно за председател на Областния съвет на ПП АБВ в гр.Перник на проведената  отчетно-изборна конференция на партията. Конференцията избра 19-членен Областен съвет и 3 членна Областна контролна комисия на ПП АБВ в Перник.

 Като свой основен приоритет в новия си мандат на председател на Областната структура на партията в Перник,Петър Първанов посочи реализирането на политиките на АБВ на местно ниво и подготовката на структурите на партията в региона за предстоящите евро и местни избори през следващата година.Една от целите му е постигането на по-голяма представителност на политическата сила в местните органи на самоуправление в общините Перник, Брезник, Ковачевци, Радомир, Земен и Трън.Председателят на областната структура на ПП АБВ-Перник-Петър Първанов направи и отчет за изминалия политически период,като подчерта,че за в бъдеще трябва да се търсят нови качествени политики за привличането на младите хора в редиците на ПП АБВ. Алтернативата е точно в младото поколение,те са акумулаторът на прогресивните идеи.Затова според Петър Първанов вниманието трябва да бъде насочено към тази възрастова група.

   За качествено нови политики в посока реабилитиране на лявото политическо пространство се обяви и новоизбрания председател на общинската структура на партията в Перник-Лъчезар Никифоров.Според него ПП АБВ е заплатила висока цена за участието си в управлението на страната за една година и половина.Пак според Лъчезар Никифоров партията трябва да има нови принципи по отношентие на коалиционната си политика.

  На Областната отчетно-изборна конференция бе констатирано организационното състояние на структурата по общини.Очертани бяха приоритетите в бъдещата работа  на организацията, като  разширяване на влиянието в общността, подготовка за следващите избори, подобряване на сътрудничеството и партньорството с други формации в ляво-център.За председател на гражданската комисия бе преизбран Владимир Босев.

  На предстоящия на 19 май III-ти редовен конгрес на ПП АБВ областната организация Перник ще бъде представена от 50 делегата, решиха още на форума представителите на общинските структури на партията. 

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени