Петър Бакърджиев превърна миска в домакиня! Гунчева се отдаде на майчинство и семейство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 476 | Брой коментари 0
09:17 02.06.2018

Някогашната топ мацка и носителка на короната на „Мис България“ Гергана Гунчева напълно е загърбила суетата, научи HotArena.

 Красавицата реши да слезе от подиума, за да се захване с журналистика и точно в тази сфера откри любовта на живота си – колегата си Петър Бакърджиев. Скромният спортен водещ обаче успя напълно да я отдели от светската суета и да я превърне в кротка домакиня и майка за пример, която вместо от модни марки се вълнува от пюрета и забавачници, писа „Таблоид“.

От около година Гергана се е отдала на майчинството си и дума не обелва за връщане на работа. След като замени модата със спортната журналистика, тя изцяло се е посветила на важните за себе си неща – тих и спокоен живот с любимия си мъж – водещия Петър Бакърджиев. Двамата се познават покрай интереса си към волейбола. Срещат се в залата, докато правят репортажи за различни медии. Това обаче не им пречи доста да се сближат – уж под претекст, че интересът им е изцяло професионален. Приятели ги увещават, че са един за друг, и явно не грешат, защото години по-късно двамата са семейство и имат двама синове. 

След познанството на Бакърджиев с Гунчева обаче колебанията дали да е с бившата му - Виктория Петрова, изчезват. Само няколко месеца след първата му среща с миската двамата се местят в общ дом и издават, че ще стават родители на момченце. Първородният им син се появява на 8 април 2014 г. и получава името Самуил. Точно когато майка му се връща на работа в телевизията, пък научава, че е бременна с братчето му Максим, който се появява през пролетта на 2017 г. Това налага бившата моделка окончателно да вземе решение, че е по-добре да се фокусира над семейството си, вместо да се захване с кариерата.  

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени