mycomputer.BG

Пет полезни функции на Google Maps

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 279 | Брой коментари 0
11:49 08.06.2020

 

Онлайн картите на Google са способни да облекчат живота ни.

Ако до този момент не сте се възползвали от функциите им, тогава време е да го направите.

1. Паркиране на автомобила

Не, не бързайте да мислите, че Google предлага да паркира колата вместо вас. Засега това го могат само някои модели Tesla. С два клика обаче можете да запазите информация за мястото, където сте паркирали колата. Тази функция е полезна, когато се намирате на паркинг до голям търговски център или пък в непознат град.

2. Резервиране на маса

Мултифункционалността на Google Maps се заключва в това, че услугата излиза извън пределите на онлайн картите. Подобно на Trip Advisor и други полезни приложения, онлайн картите на Google могат да ви помогнат да намерите приятно местенце за хранене и дори да си резервирате маса там.

3. Онлайн проследяване

Много пъти сме ви споделяли, че Google знае доста неща за вас. Включително и къде се намирате, къде обичате да ходите и т.н. Тази информация можете да контролирате през функцията за геолокация. Дори можете да споделяте маршрута си.

4. Офлайн навигация

Много приложения за навигация работят само в онлайн режим. Не и картите на Google.

5. История на геоданните

Още една интересна функция – разполагате с история на местата, на които сте били. Приложението ще ви покаже само онези места, които сте посетили при включена геолокация на телефона./Профит бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени