Пернишкият Тайгър Тиим с двама представители в съдийския апарат на федерацията!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 31.01.2020 | Прочитания 313 | Брой коментари 0
09:14 31.01.2020

Кристиян Младенов и Ивелин Иванов са двамата пернишки представители , които успяха да постигнат още нещо важно във все още крахката история на клуб Тайгър Тиим от Перник, съобщават от клуба.

Председателят на Клуба Кристиян Младенов даде оценка за случилото се:

“Гордея се с Ивчо. Той успя да научи всичко , което му поставих като задачи и се справи брилянтно! Със собственото си представяне също съм много горд ,защото покрих невероятен брой точки - над 100. Всичко това е продуктуване от любовта ни към клуба и желанието да се развиваме и усъвършенстваме всеки ден и всяка минута. Още повече , че ние сме и единствения клубен представител от Перник в това ядро на федерацията по Таекуон-до! Друго важно нещо за отбелязване е , че два дни след това в нашата зала се проведе и изпит за колани за малките таекуондисти! 45 души покриха степени и то с прекрасно представяне , каквато беше и оценката на изпитната комисия в лицето на Мастър Вергилий Ситнилски - 7 Дан Таекуондо! Естествено имаше и градивна критика , която ние ще вземем под внимание и ще се стремим да отстраним всики неточности от техническа гледна точка! Какво предстои сега? Сега ние с другия треньор Иван Георгиев заминаваме на Технически семинар в Солун, Гърция ! Същият ще бъде воден от майстори високо стоящи във Европейската федерация! Пожелайте ни усоех (смее се). След това идва държавния шампионат, които чакаме с огромно нетърпение! Успех на вас и вашите читатели. Да живее спорта!” завърши той.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени