Пернишкият клуб "Спартак" с три медала от силен турнир в София

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 458 | Брой коментари 0
18:28 24.10.2017

На 21.10.2017 в зала Фестивална Асикс се проведе турнир по таекуондо WTF-олимпийска версия 5th Sofia Cup организиран от столичния клуб Рамус и българската федерация по таекуондо ВТФ. На традиционно силния турнир имаше над 550 състезатели от шест държави, България, Румъния, Сърбия, Молдова, Гърция и Италия.

Таекуондо клуб Спартак от град Перник беше представен от трима състезатели. Оля Иванова се състезава в категория до 55 кг. девойки, Алекс Иванов-57 кг. кадети до 14 г. и Момчил Стойнев до 29 кг. деца до 9 години.

И тримата състезатели на клуба взеха бронзови медали в своите категории. На турнира не взе участие и младата звезда на клуба 10 годишния Калоян Кръстев, който в момента се възстановява след фрактура на ръката.

На следващия турнир за купата на Посланика, които ще се проведе на 25.11.2017 в зала София, пернишкият клуб Спартак ще има представители и при мъжете, като за този турнир си поставя цел да спечели и златен медал.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени