Пернишките грации от СК "Виктория" са на подготвителен лагер в Ковачевци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 867 | Брой коментари 0
08:04 05.08.2019

Спортен клуб по художествена гимнастика „Виктория“ град Перник  е на подготвителен  лагер   в Ковачевци.  Лагерът се състои от 39 гимнастички, на възраст  от 6г. до 13 г., които се подготвят за предстоящия сезон, под ръководството на Виктория Велинова и Мирослава Александрова.Заедно с гостуващи треньори те  изработват  нови композиции и съчетания за индивидуалистките и ансамблите. Това е високопланинска подготовка, която  ще продължи  една седмица.

Доволни от условията на спортния комплекс,  идват за четвърта година  и предпочитат  населеното място  за лагерите си. Тренират по седем часа на ден, като правят композициите за балет и всичко необходимо за подготовка на една гимнастичка.  

Община   Ковачевци,  се радва и полага усилия, да поддържа спортната си база на  ниво, което  да отговаря на  спортистите, които  я посещават. Благодарение на това съоръжение, населеното място се популяризира и утвърждава като спортна дестинация. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени