Пернишки социалисти отбелязаха годишнината от рождението на Георги Димитров

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 713 | Брой коментари 0
07:28 18.06.2020

 

По повод 138-та годишнина от рождението на Георги Димитров представители на областния и общински съвет на БСП - Перник положиха венци и цветя на паметника на героя от Лайпциг в Ковачевци.

Председателят на ОблС на БСП-Перник Валентин Петков заяви, че делото на Димитров е труднодостижимо. "Идеите и делата на Георги Димитров са непреходни. Лайпцигският процес, който той печели безапелационно е първият удър по зараждащия се фашизъм, а работата му по ръководенето на антифашистките движения в Европа по времето на Втората световна война е неоценима", добави Петков.

В родното място на Димитров пристигнаха народният представител от ПГ на"БСП за България" инж. Любомир Бонев, председателят на ОбС на. БСП - Перник Стефан Кръстев, Венета Петрова председател на ОбС на БСП-Брезник, зам. - председателят на ОблС на БСП - Перник д-р Татяна Вангелова, зам. - председателите на БСП-Перник Румен Евлогиев и Радослав Петров, председателят на групата общински съветници на БСП в областния град Ралица Андреева.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени