Пернишки криминалисти задържаха мъжа, откраднал животните от Градския парк

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 324 | Брой коментари 0
13:38 19.02.2018

38-годишният К.П. е криминално проявен и осъждан многократно.

В началото на месец февруари тази година, от Градския парк в Перник бяха откраднати 10 гълъба и един заек. След подадения сигнал в Първо РУ бяха предприети действия за установяване на извършителя. В резултат на непрестанната работа и проведени множество оперативно-издирвателни действия, днес животните бяха открити и иззети. Установен е извършителя на дръзкото деяние, рецидивистът К.П./38 г./ от гр. Перник. Пернатите и четириногото са открити на тераса, в апартамента в който живее мъжът. Познат е на полицията с множество кражби, грабежи и употреба на наркотични вещества. Осъждан е многократно с влезли в сила присъди за кражби и грабежи.

Вчера сутринта, рецидивистът беше задържан в центъра на областния град при опит да открадне алуминиева лайсна от търговски обект. При направения му личен обиск, у него е намерен малък талон от лек автомобил „Мерцедес“. Справка е показала, че колата била разбита на 18 февруари през нощта и от нея липсвали малък талон и СД панел на музикална уредба. Има данни, че К.П. е автор и на други кражби в Перник, една от които е отново на алуминиеви панели от същия търговски обект.

Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка и материалите по случая ще бъдат докладвани в Районна прокуратура – Перник. 

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени