Пернишки деца се запознаха с професията на полицая

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 219 | Брой коментари 0
17:06 26.07.2019

Двадесет деца от различни класове се запознаха днес с професията „Полицай“ на провело се импровизирано теоретично и практическо обучение на паркинга на ОДМВР - Перник. Малчуганите, който са на летни занимания в ЦПЛР – ОДК – Перник получиха информация за работата на полицията, социалната значимост на тази дейност, както и насоки за кариерно ориентиране в бъдеще.

Както винаги, най-много аплодисменти получи служебното куче, с което бяха демонтирани команди, търсене на следи и задържане на извършител на престъпление.  Децата разгледаха и служебните  автомобили и мотоциклети на полицията и се докоснаха до системите за работа на служителите на реда.

Униформените отговориха на лавината от въпроси, което за пореден път показа, че това е изключително желана и атрактивна професия за подрастващите. Накрая всички си направиха снимки за спомен и си тръгнаха доволни и развълнувани.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени