Lotus homes

Пернишката полиция с готовност за осигуряване реда и сигурността на абитуриентите от випуск 2020 г.

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.06.2020 | Прочитания 369 | Брой коментари 0
12:12 19.06.2020

От днес до 26 юни ще се проведе тържествено изпращане на абитуриентите в дворовете на училищата. От страна на ОДМВР – Перник са предприети всички действия за осигуряване на безопасността и сигурността на зрелостниците. В районите на училищата и в населените места ще бъде засилено полицейското присъствие за недопускане на инциденти и произшествия. Служители на „Пътна полиция“ ще следят за спазване на Закона за движение по пътищата. Ще се използват възможностите на системите за наблюдение и видео-контрол и всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно закона.

От полицията призовават абитуриентите, учителите и родителите, за спазване на всички мерки за безопасност и сигурност. Зрелостниците да не се показват от прозорците на автомобилите и да се спазва необходимата дистанция при движение. Под никакъв предлог да не се сяда зад вола след употреба на алкохол и по възможност да управляват опитни шофьори. Дори и водачите да не бъдат спрени в момента на нарушение, законът позволява те да бъдат санкционирани за него по-късно. Да се спазват указанията на контролните органи и да не се предприемат рисковани маневри на пътното платно.

При нарушения и инциденти да се подават сигнали на тел. 112 или на най-близко стоящия полицай.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени