Пернишката хип-хоп група Da Clique представя България в Световна танцова купа

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 410 | Брой коментари 0
06:04 13.03.2018

Хип-хоп група Da Clique се готви за участие в тазгодишната Световна танцова купа в Москва през месец май, съобщиха танцьорите на Фейсбук страницата си. Състезателният отбор на Da Clique ще бъде в категорията „над 16 години”.  Нашите танцьори ще се  възползват  от квотата си на Балкански шампион, която спечелиха миналата година в Сърбия, за да вземе участие в шампионата, който ще се проведе на 1, 2 и 3-ти май  тази година.  Танцьорите, които ще пътуват за Русия и ще дадат всичко от себе си,  за да представят DA Clique и България по най-добрия възможен начин, са Ясмин Кирилова, Денис Илиев, Кристиян Кирилов, Стефания Стоянова, Ива Николова,  Ина Йорданова и Радис Щръклева.

По данни на организаторите, миналата година Световната танцова купа  счупи рекорда на Гинес за най-голямо танцово състезание в света - над 47000 участници от всички точки на Земята!

Dance World Cup е световен конкурс по танци за деца и юноши до 25 год. Конкурсът се организира от DWC Limited, неправителствена организация, регистрирана под номер 103706 в Джърси, Нормандски острови. 

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени