mycomputer.BG

Пернишката болница „Рахила Ангелова“ вече е с нов асансьор

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 351 | Брой коментари 0
09:03 12.05.2020

Изцяло обновен е асансьорът в пернишката болница за активно лечение „Рахила Ангелова“. Средствата за новото съоръжение в размер на 40 хил. лева бяха осигурени от Министерството на здравеопазването със съдействието на народния представител от ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ Перник

„Асансьорът не беше подменян от петдесетте години на миналия век, когато болницата отваря врати. Благодарим на д-р Александров, че за пореден път откликва на нашите нужди и е винаги близо до нас“, сподели директорът на МБАЛ „Рахила Ангелова“ д-р Анатоли Митов.

Своето удовлетворение от добре свършената съвместна работа не скри и депутатът от област Перник, който  обеща и занапред да оказва съдействие, за да продължи обновлението на най-голямото лечебното заведение в област Перник.

„И занапред ще продължаваме своята съвместна работа, защото перничани и екипа на болницата заслужават най-голямото лечебното заведение в област Перник да разполага със съвременна апаратура и сигурна и достъпна среда“, каза още д-р Александров.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени