Перник става столица на красотата: Започва международният турнир по художествена гимнастика "Кракра къп"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 946 | Брой коментари 0
08:00 23.05.2019

Красотата и грацията си дават среща в Перник!

От днес градът е домакин на първия международен турнир по художествена гимнастика „Кракра къп”. Той се организира от клуб по художествена гимнастика „Виктория”.

Децата на „Виктория” са с изключително големи успехи в различни състезания у нас и чужбина и очакванията са пред публиката на Перник те да затвърдят добрите позиции, които заемат.

Досега участие в турнира са заявили над 150 индивидуални състезателки ,42 ансамбъла, 150 деца масов спорт само от България.

В Перник ще покажат изкуството си водещи отбори по художествена гимнастика, като "Левски-Триадица", "Олимпия","Олимпик-74","Радея"-Дупница,"Етър"-Велико Търново, "Велбъжд"-Кюстендил и др.

Ще гостуват и три отбора от Гърция и един от Кипър. Организаторите обещават спектакъл, който дълго ще се помни от перничани.

Официалното откриване е днес  от 16.00 часа в пернишката зала „Борис Гюдеров”.  От клуба се надяват повече перничани и гости на града да напълнят залата и да се насладят на красотата и детския ентусиазъм. И да подкрепят нашите състезателки, разбира се! Успех, деца!

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени